Om KadazaKontakt osHjælpWebside-udvælgelsesprocedureWebmastersMissionMobilTilføj websideNetværk


Webside-udvælgelsesprocedure


Alle sider på Kadaza udvælges omhyggeligt og organiseres på den bedst mulige måde. Vi anvender en streng udvælgelsesprocedure, hvor vi især ser på websidernes antal af besøgende, brugervenlighed, aktualitet og pålidelighed. Vi sætter i første omgang kun de bedste og mest populære websider ind, men vi introducerer også nye sider.

Vi analyserer vedvarende alle lokale webside-trends, markedsundersøgelser og side-klassificeringer. Alle disse digitale indsigter fortolkes af vores ekspertteam og bruges til at tage velbegrundede beslutninger.

På denne måde tilbyder vi brugerne en renset, visuelt destilleret version af nettet. Vi tror virkelig på de menneskelige redaktionelle evner frem for en maskine eller noget software. Vores visuelle platform fører ikke alene brugerne hurtigt til deres favorit-websider, men lader dem også stifte bekendtskab med nye og kommende websider om forskellige emner.

Desuden giver vi alle mulighed for at stille forslag. Vi sætter stor pris på vores brugeres forslag. Hvert forslag bliver undersøgt. Mangler du en side, en rubrik, eller har du et andet forslag? Klik her.


Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os: Klik her.


► Tilbage til hjemmeside

► Kontakt os

► Webside-udvælgelsesprocedure

► Mission

► Hjælp


yes Bliv Kadaza-fan på Facebook