Om KadazaKontakt osHjælpWebside-udvælgelsesprocedureWebmastersMissionMobilTilføj websideNetværk


Mission


Det er vores mål at være den mest overskuelige og brugervenlige startside på Internettet med en klar oversigt udelukkende over det bedste, som Internettet kan byde på. På grund af det store udbud af forskellige online-tjenester og de daglige lanceringer af nye sider er det svært at bevare overskueligheden. Kadaza tilbyder en visuel platform, hvor brugerne ikke blot har en nem oversigt over deres favorit-sider, men også opdager nye steder på Internettet.

Dette opnår vi ved en streng udvælgelse af websider og konstant opdatering af alle Kadaza-rubrikker. Det er vores mål at gøre Kadaza til den gyldne standard for at finde de mest populære websider på Internettet.

Derefter vil vi med Kadaza sætte fokus på udbuddet på Internettet over hele verden. Dette gør vi ved hjælp af et internationalt netværk af frivillige, der hjælper med at udvælge sider og med at oversætte Kadaza i andre lande. Taler du et fremmed sprog, og vil du hjælpe med at udvikle Kadaza i et andet land? Klik her for mere information om Kadaza-netværket.


Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os: Klik her.


► Tilbage til hjemmeside

► Kontakt os

► Webside-udvælgelsesprocedure

► Hjælp


yes Bliv Kadaza-fan på Facebook