Om KadazaKontakt osHjælpWebside-udvælgelsesprocedureWebmastersMissionMobilTilføj websideNetværk


 

Den visuelle startside

 

 

 

► Kort video om Kadaza

 


 

De mest populære websteder i Danmark, overskueligt organiseret efter emne

 

Kadaza, den visuelle startside, viser kun de bedste og mest populære websider inden for forskellige emner. Med Kadaza har du en nem oversigt over alle dine favoritsider, og du opdager også nye steder på Internettet.

 


 

Oprette personlig startside

 

Lav hurtigt og nemt din egen personlige startside ved at tilpasse logoer. Således kan en læser af politiken.dk vælge at udskifte Ekstra Bladets logo med politiken.dk’s logo. Det fungerer ganske nemt, og logoerne kan nemt  flyttes, ved at man trækker dem. Klik på hjemmesiden på Tilpasse. Tilpasse

 


 

Baggrundsbilleder og -farver

 

Det er også muligt at tilpasse Kadaza med farver, mønstre og billeder for således at gøre startsiden mere personlig. Klik på hjemmesiden på "Ændre baggrund".

 


 

Alle kendte søgemaskiner samlet

 

Via Kadaza-søgeboksen har du alle kendte søgemaskiner praktisk samlet. Indstil dine personlige foretrukne indstillinger og bestem, hvilken søgemaskine du vil bruge Kadaza med.

 


 

Opdag de mest populære websteder i verden

 

Vores redaktører har nøje udvalgt og organiseret de mest populære websteder i mange lande. Oplev de mest besøgte websteder i verden, overskueligt ordnet efter emne. Vælg et land.

 


 

Hurtig og enkel webbrowsing på din mobil og tablet

 

Kadaza er især praktisk at bruge på tablets og mobiltelefoner. Bare besøg kadaza.dk for at få Kadaza med på farten, uanset hvilken enhed du bruger. En forfriskende hurtig måde at surfe på nettet på din tablet eller mobil.

 


 

Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os: Klik her.

Bliv Kadaza-fan på Facebook

 

Ved at bruge vores tjenester accepterer du at vi og Google kan indstille cookies for at vise annoncer og analysere vores trafik. Vi viser kun ikke-tilpassede annoncer. Masking af IP-adresser er aktiveret i Google Analytics. Få flere oplysninger og Servicebetingelser.