Om Kadaza      Kontakt os     Hjælp     Webside-udvælgelsesprocedure     Webmasters     Mission     Privatliv     Vilkår

 

Den visuelle startside

Let at bruge og omfattende webguide og personlig startside.

 

► Kort video om Kadaza

 


Den visuelle startside

Kadaza, den visuelle startside, viser kun de bedste og mest populære websider inden for forskellige emner. Med Kadaza har du en nem oversigt over alle dine favoritsider, og du opdager også nye steder på Internettet.


Oprette personlig startside

Lav hurtigt og nemt din egen personlige startside ved at tilpasse logoer. Således kan en læser af politiken.dk vælge at udskifte Ekstra Bladets logo med politiken.dk’s logo. Det fungerer ganske nemt, og logoerne kan nemt  flyttes, ved at man trækker dem. Klik på hjemmesiden på Tilpasse.

Giv din Kadaza-hjemmeside sin egen stil med farver, mønstre og billeder

Det er også muligt at tilpasse Kadaza med farver, mønstre og billeder for således at gøre startsiden mere personlig. Klik på hjemmesiden på Foretrukne.

Alle kendte søgemaskiner samlet

Via Kadaza-søgeboksen har du alle kendte søgemaskiner praktisk samlet. Indstil dine personlige foretrukne indstillinger og bestem, hvilken søgemaskine du vil bruge Kadaza med.


Oplev det bedste på internettet i hele verden

Kadaza-redaktørerne har klart kortlagt det bedste fra internettet i mange lande. Oplev de mest populære hjemmesider i alle kategorier over hele verden. Vælg et land.


Hurtig og enkel webbrowsing på din mobil og tablet

Kadaza er især praktisk at bruge på tablets og mobiltelefoner. Bare besøg kadaza.dk for at få Kadaza med på farten, uanset hvilken enhed du bruger. En forfriskende hurtig måde at surfe på nettet på din tablet eller mobil.


Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os: Klik her.


► Tilbage til hjemmeside

► Kontakt os

► Webside-udvælgelsesprocedure

► Mission

► Hjælp


yes Bliv Kadaza-fan på Facebook

 

 

Ved at bruge vores tjenester accepterer du at vi og Google kan indstille cookies for at vise annoncer og analysere vores trafik. Vi viser kun ikke-tilpassede annoncer. Masking af IP-adresser er aktiveret i Google Analytics. Få flere oplysninger og Servicebetingelser.