Om KadazaKontakt osHjælpWebside-udvælgelsesprocedureWebmastersMissionMobilTilføj websideNetværk


Kontakt os


Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os:


Tilføj webside

Savner du en webside i en bestemt rubrik? Fortæl os det. Brug nedenstående formular eller send en mail til info@kadaza.dk. Vi ser på hvert forslag til en side, men vi kan dog ikke sætte hver side ind. Hvis dit forslag til en side ikke bliver indsat, betyder dette ikke, at vi ikke sætter pris på din tilmelding af siden. Men vi er nødt til at foretage en udvælgelse. Se vores udvælgelsesprocedure her.


Webmasters

  • Tilføje din side til en Kadaza-rubrik:

Det er muligt at videregive din side til os til placering i en bestemt Kadaza-rubrik. Vi evaluerer hver tilføjelse til en side. Vi anvender en meget streng udvælgelsesprocedure, så tag det ikke personligt, hvis din side ikke bliver indsat. Hvis din side ikke bliver indsat, betyder dette ikke, at vi ikke sætter pris på din side. Men vi er nødt til at foretage en udvælgelse, og vi kan ikke sætte alle sider ind. Undersøg vores udvælgelsesprocedure, før du sender din side. Mener du, at din side er uundværlig i en bestemt Kadaza-rubrik? Så klik her.

  • Hjælp med at udbrede Kadaza: Sæt et link til Kadaza på din webside.

Hvis du har din egen webside, sætter vi stor pris på, at du indsætter et link til kadaza.dk. Vi foretrækker, at du linker dig til os med teksten “Kadaza - visuel startside”. Hvis du vil oprette et link til en specifik Kadaza-rubrik, så besøg siden og kopier og indsæt sidens URL og titel i din html-kode.


Reklame og partnerskaber


Del dine erfaringer, bemærkninger og forslag med os: Klik her.


► Tilbage til hjemmeside

► Webside-udvælgelsesprocedure

► Mission

► Hjælp


yes Bliv Kadaza-fan på Facebook